Wij zijn een vereniging van enthousiaste pony-, paarden- en mensport liefhebbers. Alle 3 afdelingen bestaan uit wedstrijd en recreatieve leden. Voor beide type leden verzorgen wij instructie op ieders niveau. Deze instructie kan gegeven worden door ervaren eigen leden of professionele instructeurs van buiten de vereniging. De instructie door en voor onze eigen leden is gratis voor de leden. (De eigen geschoolde instructeurs doen dit als vrijwilliger). Als we instructeurs inhuren, die geen lid van onze vereniging zijn, dan betalen de leden een gedeelte van de kosten die dit met zich meebrengt. In de winter vindt deze instructie naar behoefte plaats in een manege, de rest van het jaar op onze eigen trainings- en wedstrijd locatie "de Meierij" aan de Beukelaarstraat 3a in Veghel. Zie Locatie psv St. Lambertus Veghel. Omdat wij het mennen, pony en paardrijden bij psv Sint-Lambertus in Veghel heel toegankelijk willen houden voor iedereen, kennen we een lage contributie van € 50.= per jaar. Wil je als lid aan wedstrijden, van b.v. de KNHS, deelnemen dan komen er kosten, voor het lid zelf, bij. Doordat alle leden mee helpen bij het doen van kleine klusjes kunnen de kosten en de contributie laag blijven. Onze trainingslocatie is altijd vrij toegankelijk voor onze leden om te gebruiken voor hun evt. eigen training van paard of pony. Op diverse tijdstippen per week vinden er ook groepslessen plaats op dit paardensportterrein. Zonder verplichtingen voor de leden zal psv St. Lambertus Veghel altijd tot doel hebben om de rijkunst van haar actieve leden te verhogen.

Naast instructie organiseren wij gedurende het jaar verschillende andere activiteiten voor onze leden zoals buitenritten, wedstrijd en paardensportevenementen bezoek. Maar ook een weekend weg, met de paarden, naar zee of de Veluwe organiseren diverse commissies voor de leden. Kennis verrijking voor de leden kan georganiseerd worden d.m.v. theoretisch onderwijs of cursusbezoek.

Kortom een actieve en gezellige club voor en door mensen met een groot paarden hart.

Wil je meer informatie over onze vereniging? Neem dan contact met ons op via info@psvstlambertus.nl of kies een van de andere e-mailadressen van Paarden Sport Vereniging Sint-Lambertus op de contact pagina.

Veel ruitersport plezier!

© Psv St Lambertus, 2024 Disclaimer | Privacy Statement
Psv St Lambertus icon